2831035001 6978313130 Ρέθυμνο, Κρήτη gcgavalas@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 


ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Κέντρο Κήπου Γαβαλάς | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων
Ρέθυμνο Κρήτη


Το Κέντρο Κήπου Γαβαλάς εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή κήπων, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και το γούστο σας.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μελετάμε τις ανάγκες σας, κατανοούμε τις επιθυμίες σας και σχεδιάζουμε με λεπτομέρεια το έργο, ώστε να είναι καλύτερο από ότι το φανταστήκατε. 

Στην συνέχεια προχωράμε στην κατασκευή του, επιλέγοντας τα κατάλληλα φυτά και υλικά που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον κήπο σας ώστε να πετύχουμε ένα άμεσο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Η έμπειρη ομάδα μας, με έμπνευση από τα όνειρα σας, πολύ φαντασία και χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά δημιουργεί έργα πρασίνου και κήπους που ικανοποιούν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις σας, σε χώρους μικρής ή μεγάλης έκτασης.
 
  Eγκατάσταση Χλοοτάπητα
  Κατασκευή Βραχόκηπων
  Ταρατσόκηπους
  Κάθετους Κήπους
  Αυτόματο Πότισμα
  και γενικά οτιδήποτε αφορά τον κήπο
 

 


 ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Δραστηριοποιούμαστε κυρίως στο Ρέθυμνο κια στην Κρήτη όπου έχουμε κατασκευάσει εκατοντάδες  έργα πρασίνου. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικά από αυτά:  ΑΒ Βασιλόπουλος, Γραφεία ΑΝΕΚ (Πειραιάς και Χανιά), τράπεζα Πειραιώς, Εθνική τράπεζα, Κτήμα Πάνακρον, Κτήμα Παυλάκη, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Πάρκο Αυστραλών πολεμιστών, Mega Place και Bowling center (Χανιά), καθώς και πάρα πολλούς κήπους ξενοδοχείων παραθεριστικών κατοικιών και σπιτιών.

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία  καλαίσθητων και αξιοθαύμαστων έργων πρασίνου, καθώς και η παροχή εξατομικευμένης φροντίδας κήπων με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από την επιχείρησή μας στο Ρέθυμνο για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.