2831035001 6978313130 Ρέθυμνο, Κρήτη gcgavalas@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Κέντρο Κήπου Γαβαλάς | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων
Ρέθυμνο Κρήτη


Η πιό σημαντική παράμετρος που καθορίζει την ανάπτυξη και την εμφάνιση ενός κήπου είναι η σωστή συντήρηση του.

Το Κέντρο Κήπου Γαβαλάς το οποίο βρίσκεται στο Ρέθυμνο, διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να αναλάβει κάθε είδους κηποτεχνική εργασία συντήρησης, προσφέροντάς σας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

Μπορούμε να αναλάβουμε την συντηρήσει κάθε είδους χώρου πρασίνου από το μπαλκόνι του σπιτιού σας μέχρι τον ιδιωτικό σας κήπο, καθώς και δημόσιους χώρους πρασίνου.

 
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Κάθε συντήρηση αποτελεί για εμάς ένα ξεχωριστό και μοναδικό χώρο. Σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες φροντίζουμε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας να έχετε ένα χώρο πρασίνου στον οποίο θα απολαμβάνετε τις ιδιαίτερες στιγμές σας.
 
  Καθαρισμούς Κήπων
  Κλαδέματα
  Κούρεμα Χλοοτάπητα
  Συντήρηση Αρδευτικών Διχτύων
  Φυτοπροστασία
  Λίπανση 
  και οποιαδήποτε άλλη εργασία αφορά τον κήπο σας
 

 


 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Με τα εξειδικευμένα μηχανήματα μας αλλά και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον δεν θα λείψει τίποτα από τον χώρο σας. Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την επιστημονική μας κατάρτιση, συμπορευόμενοι με την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης κήπων.

Στόχος μας είναι να διατηρούμε τον κήπο σας όμορφο, με την κατάλληλη φροντίδα κάθε εποχή του χρόνου.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από την επιχείρησή μας στο Ρέθυμνο για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.