2831035001 6978313130 Ρέθυμνο, Κρήτη gcgavalas@yahoo.gr
Facebook
 
 


ΚΕΝΤΡΟ ΚΗΠΟΥ ΓΑΒΑΛΑΣ
Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Ρέθυμνο Κρήτη

Το Κέντρο Κήπου Γαβαλάς το οποίο βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στη θερμοκηπιακή καλλιέργεια και εμπορία δρεπτών ανθέων το 1974. Σήμερα δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυτών, την ανθοκομία, την κηποτεχνία αλλά και με το εμπόριο ειδών κήπου και αγροεφοδίων.

Με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, απασχολούμε γεωπόνους εξειδικευμένους σε όλους τους τομείς της πρωτογενής παραγωγής και της κηποτεχνίας έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν σε ότι χρειαστείτε. 

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή και την συντήρηση του κήπου σας, για κάθε ανάγκη που υπάρχει στην οικία, το εξοχικά και τον επαγγελματικό σας χώρο.
 

 


 

 
 
ΑKOMA,
σε εμάς μπορείτε να βρείτε φυτά, σπόρους, αγροεφόδια, αρδευτικά, γλάστρες, είδη κήπου, εξοπλισμό και εργαλεία για τον ερασιτέχνη αλλά και τον επαγγελματία κηπουρό, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας είναι η προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών - προϊόντων καθώς και η εκτέλεση σύγχρονων έργων πρασίνου με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο κατασκευής και συντήρησης κήπων, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Κρήτη. 

Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από την επιχείρησή μας στο Ρέθυμνο για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε το Ρέθυμνο και όλη την Κρήτη.